Împreună pentru o viață mai bună – Ziua Internațională a DMD 7 Septembrie 2023

Sprijină pacienții DMD și familiile lor

Astăzi, de Ziua Internațională a Conștientizării distrofiei musculare Duchenne și Becker (DMD/ BMD), suntem martorii puterii unității și compasiunii noastre. Cu fiecare gest, putem face diferența în viața celor afectați de DMD/BMD.

În România, unul din 5000 de băieți nou-născuți se confruntă cu această boală rară și brutală. Dar cifrele nu spun întreaga poveste. În spatele acestor statistici se află vise mari, speranțe și lupte zilnice pentru acces la îngrijire, cercetare și sprijin.

Cum poți face parte din schimbare:

  1. Donații care contează: Fiecare donație, indiferent de dimensiune, ajută la finanțarea cercetărilor pentru tratamente și soluții care pot schimba viețile. Îți poți face donația acum pe  https://www.parentproject.org.ro/doneaza-acum.
    • Poți direcționa 3,5% din impozitul pe salariu și/sau din impozitul firmei tale către cauza DMD. Aceasta este o modalitate simplă de a contribui financiar la cercetare și îngrijire.
  2. Implicarea ta face diferența: Alătură-te echipei noastre de voluntari dedicată. Poți contribui cu timp, expertiză sau resurse pentru a sprijini pacienții și familiile lor.
    • Ajută pe cineva: Oferă o mână de ajutor cu o oră din timpul tău pentru cei afectați de DMD. Fie că este vorba despre o vizită, un telefon sau un sprijin logistic, fiecare gest contează.
    • Susține familiile: Poți ajuta pe cei care doresc să sprijine familiile afectate de DMD, fie că sunt părinți, bunici sau terapeuți. Fii o sursă de înțelegere și sprijin.
  3. Distribuie această postare: O singură distribuire poate ajunge la cineva care dorește să sprijine cauza noastră. Cu fiecare distribuire, creăm un efect de undă mai puternic.
  4. Răspândește conștientizarea: Poți ajuta prin popularizarea și distribuirea de informații utile despre DMD. Cu cât mai mulți oameni înțeleg această afecțiune, cu atât mai multe resurse pot fi atrase pentru cercetare.

În acest an, vă invităm să ne alăturăm și să ne susținem unii pe alții în călătoria noastră pentru o lume mai bună pentru pacienții DMD. Fiecare acțiune contează!