Rare Disease Day 2014

 

Asociatia Parent Project pentru Cercetare si Asistenta in Distrofia Musculara din Romania promoveaza 3 evenimente in campania de anul acesta:

18-19 Februarie 2014 – SIMPOZIONUL DE BOLI NEUROMUSCULARE INTALNIREA ANUALA A ORGANIZATIILOR DE PACIENTI, care va avea loc la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia în perioada 18-19 Februarie 2014, organizat de Societatea Română de Neurologie Pediatrică in colaborare cu un invitat special, Lector Dr. Laurent Servais de la Institutul de Miologie – Paris.

21 Februarie 2014 – INTALNIREA ANUALA A ORGANIZATIILOR DE PACIENTI UNITED PARENT PROJECT MUSCULAR DYSTROPHY (UPPMD) pentru discutarea activitatilor si rolului organizatiilor/ grupurilor de pacienti din fiecare tara in domeniul luptei impotriva distrofiilor musculare si o actualizare a informatiilor in domeniul cercetarii  maladii la nivel mondial


21- 23 Febr. 2014 CONFERINTA INTERNATIONALA DMD/DMB, editia a XII-a, desfasurata la Roma, cu participarea unor companii, centre si grupuri de  cercetare din domeniul Distrofiei Musculare. O ocazie pentru toata comunitatea Duchenne de a discuta experientele si perspectivele actuale in evolutia acestei maladii.

parents project