Redirecţioneaza 2% din impozitul pe venit

Începem un nou an, cu speranţe şi vise reînnoite, cu proiecte utile pentru pacienţii şi familiile pe care-i susţinem.

Dacă eşti contribuabil în România, ai posibilitatea de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit către  organizaţia noastră pentru cercetare şi asistenţă în distrofia musculară şi alte boli neuromusculare severe.

Descarca formularul 2%

De ce?

– Pentru că dorim să facem multe lucruri frumoase pentru semenii noştri, pentru că suntem oneşti, transparenţi, inventivi, plini de energie şi de idei.
– Pentru că boala Duchenne este o boală puţin cunoscută în societate. Pentru că avem nevoie de cercetare pentru un tratament,

– Pentru multe alte  nevoi legate de managementul bolii,

– Nevoi pentru care ne-am propus să depunem eforturi : registru naţional de pacienţi, ghid naţional de diagnostic şi tratament, mai multe centre de competenţă, materiale informative.

Tot ceea ce trebuie să faci este să imprimi formularul 230 de pe site şi să-l completezi după care  îl poţi depune la sediul Administraţiei Finanţelor Publice din localitatea de reşedinţă sau îl poţi trimite prin poştă cu scrisoare recomandată.

Fii atent, anul acesta termenul de depunere s-a schimbat : data limită e 15 Martie,
Acest demers nu te implică financiar în nici un fel: 2% din impozitul care deja ţi-a fost luat din salariu pentru anul 2018 va fi direcţionat către noi pentru a ne ajuta să ne atingem misiunea.

Daca deja l-ai directionat, te poti implica in alt fel pentru a ne ajuta : traduceri, redactare, fundraising, …, sau poti face o donatie in contul Asociatiei.

Îţi mulţumim!

Descarca formularul 2%