Duchenne Balloon Banner 1024x173

Ziua Mondială de Conştientizare Duchenne

Duchenne Balloon Banner 1024x173

Ziua Mondială de Constientizare Duchenne 2015 a lansat Campania Baloanelor Duchenne, sub patronajul Parlamentului European. La 7 septembrie 2015, oameni din întreaga lume vor lansa baloane digitale pentru a sensibiliza, pentru a constientiza și pentru a strange bani pentru Distrofie Musculara Duchenne, o boală devastatoare. 

Scopul nostru este de a vinde cat mai multe baloane posibil. Cu cat mai multe baloane vandute vândute, cu atat mai mult impact vom avea.

Pe site-ul World Duchenne Awareness Day puteti cumpara un Balon pentru copiii din Romania afectati de distrofii musculare.

Unul din 3500 baieti nou-nascuti in lume este afectat de o boală rară și fatală: Distrofia Musculară Duchenne. 

Unul din 3500 ar putea părea o picătură în oceanul rasei umane, dacă ne concentrăm atenția doar asupra statisticilor. Trecand de la date la valoare, valoarea de viață, putem descoperi că ‘picătura’ formează o mare “mare” formată din familii, cercetatori, voluntari, medici, activiști. Toti acestia lucrează zi de zi pentru a garanta accesul la îngrijire, pentru a îmbunătăți cercetarea, pentru a educa pacientii si familiile. 

Educația poate transforma o problemă într-o soluție, durerea în putere. 

Acesta este motivul pentru care Ziua Mondială de Constientizare Duchenne 2015 a lansat Campania Baloanelor Duchenne, axata pe sprijinirea programelor de educație și de sensibilizare: o comunitate informata la nivel mondial este cheia pentru un viitor mai bun. Indiferent unde locuiesti sau ce varsta ai, si tu poti fi o alta picătură în oceanul nostru! 

Alăturați-vă și descoperiti Ziua Mondială de Constientizare Duchenne. Toți împreună putem construi o lume mai cuprinzătoare în care sunt garantate drepturi și oportunități egale, respect al diferentelor intre oameni și se va gasi un tratament pentru distrofia musculara Duchenne.